Какво е Soul Elements?

Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements is the original, naturally-inspired brand made especially to bring joy and happiness to your soul and body. The elements of nature: earth, water, fire and air are perfectly combined in our unique handmade products: chocolates, candles, teas, beautiful objects and natural cosmetics. Connecting to them you will feel the taste of nature and lead the great pleasure to your soul and body.


Soul Elements е серия от продукти за наслада на душата и тялото. Елементите на природата: земя, вода, огън и въздух са съчетани в нашите уникални ръчно произведени продукти: шоколади, свещи, чайове, красиви вещи и натурална козметика. Докосвайки се до тях, ще усетите вкуса на природата и ще доставите радост на душата и тялото си.

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още