Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ
14 октомври 2016

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ
Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.
Eлементът Земя ни прави устойчиви и символизира всичко, което създава физическо тяло или форма. Този елемент е материалната ни връзка със Света. Чрез него ние се стремим да предизвикаме спомени и сетивни възприятия. Tова са нашите препратки към изображения, звуци и усещания, които ни карат да се чувстваме по силни, стабилни и спокойни. Всички природни аромати, които свързваме със земната стихия ни помагат да се свържем на подсъзнателно ниво с Богинята Майка и да поемем от нейната сила. Онези части от природата, които чрез земния елемент внесем в дома си ще ни дават сила и устойчивост да се справяме с материалните проблеми, липсата на стабилност и недоверието, което изпитваме към непознатото. Камък от любима горска пътека, например може да ни свърже с нейната устойчивост и да ни направи по-силни и мотивирани по пътя към успеха.

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още