• Начало
  • Новини
  • ВЪЗДУХът у нас активизира способността ни да общуваме и да мислим за другите

ВЪЗДУХът у нас активизира способността ни да общуваме и да мислим за другите

ВЪЗДУХът у нас активизира способността ни да общуваме и да мислим за другите
10 ноември 2016

Въздушната стихия е нашата връзка с Голямото Космическо Дихание. Няма граница между вътрешната ни природа и външната. Въздушните хора са неуправляеми, както и Въздухът не може да бъде контролиран. В действителност ние можем само да го оставим да ни помогне да живеем, но ако се опитаме да го задържим, най-вероятно ще се пръснем. Този елемент е символ нашата ментална дейност-тя е при нас за много кратко време. Ако не я споделим – ще ни погуби. От въздушния елемент се учим да споделяме с другите. Учи ни на благодарност. Въздушните хора са катализатор и благодарение на тях ние получаваме способността да разбираме желанията на другите и да се сливаме с обкръжаващия ни свят. Въздушния елемент е важен за знаците БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ И ВОДОЛЕЙ.

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още