Зимата на нашето задоволство

Зимата на нашето задоволство
22 ноември 2016

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в

онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре. Месеците на вълнени шалове и пуловери, за които все още отказваме да извадим ръкавици, макар и пръстите ни леко да посиняват. Месеците на вятър и дъжд, и, ако времето се чувства романтично, даже сняг. Месеците на все по-малко слънце през деня, но все повече вечери пред греещите пламъци в камината, които някак не стоят на място ако нямаме книга в едната ръка и чаша чай в другата, и не сме сгушени под любимото си одеяло.

Точно тези дни карат самите нас да сме по-меки и топлосърдечни, точно за тях създадохме колекция чайове и одеяла от вълна и памук, в чиято прегръдка да откриете и да се насладите на спокойствието и магията на зимата.

 

 

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още