Как да се подготвим за Годината на Огнения Петел?

Как да се подготвим за Годината на Огнения Петел?
15 януари 2017

Огненият петел ще ни разтърси по много вълнуващ начин от с идването си на 28.01.2017 и със старта на Китайската Нова Година. Неговото влияние ще бъде осезаемо най-вече за онези от нас, които са планирали нещо важно, свързано с кариерата или бизнеса си. По-голямата част от хората ще се окажат неподготвени за динамичните промени, които ще се наложи да направят. В Китайската астрология промяната на зодиакалния знак всяка година съответства на определена стихия. През 2017а година това ще е Огънят. Той може много да ни даде, но и много да ни вземе, особено в моментите, в които от нас ще се очаква да бъдем инициативни и енергични, а ние по една или друга причина няма да сме подготвени за това. И в тези случаи имаме два варианта- или да подсилим Огъня в себе си и да се оставим на неговата вълна, като влагаме всичко от себе си в дейсността, която извършваме или обратното - да се опитаме да го балансираме, да отнемем от неговата енергия и да се опитаме да държим баланса през целия период.

Двата начина са свързани със засилване на нашата лична вътрешна енергия - в първия случай, като добавим Огън в своето ежедневие. Носим по-ярки цветове, пием и ядем продукти, които засилват нашия тонус, като огнен чай или енергизиращи продукти като пикантни храни или шоколад. Другата възможност е да се опитаме да балансираме себе си и бита си, като добавим повече земен елемент. Това може да стане, като балансираме чрез аромати, свещ със земен баланс или други продукти, които ще ни "заземят". Най-добрия вариант за всеки от нас би била възможността да се опитаме да хармонизираме със средата около нас, чрез някои дребни детайли и не на последно място - да прекарваме повече време сред Природата.

Марияна Добранова

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още