Билети Diwali - Let’s celebrate lightness! 25, 26 и 27 октомври 2019

Билети Diwali - Let’s celebrate lightness! 25, 26 и 27 октомври 2019

Ние от Soul Elements – lifestyle brand & stores имаме удоволствието да ви поканим да се включите в първото събитие от една много специална и вдъхновяваща поредица.
На него заедно ще отпразнуваме Diwali - един от най-красивите индийски и индуистки празници, известен още като „Фестивал на светлината“.

На 25, 26 и 27 октомври в новия ни дом на ул. „Веслец“ 35 ще може да се насладите на цветна празнична програма за празника Diwali, няколко специални активни и медитативни практики водени от любими йога инструктори, както и лекции свързани с четирите природни елемента – Земя, Огън, Въздух и Вода.

Ще ви представим и нова серия от продукти, която създадохме специално за събитието. Защото Diwali е празник на здравето и благоденствието, а според вярванията на индусите да внесеш нещо ново в дома носи късмет за обитателите му.

А освен всичко това сме ви подготвили и едно истинско кулинарно преживяване. Празник, който ще донесе пълна наслада за сетивата. Топъл ароматен чай и вкусни сладки и солени изкушения, вдъхновени от Аюрведа кухнята са само малка част от изненадата.

Подреди по