• Начало
  • Новини
  • Огънят носи живот, носи жар, носи любов на родените под знаците ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ

Огънят носи живот, носи жар, носи любов на родените под знаците ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ

Огънят носи живот, носи жар, носи любов на родените под знаците ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ
14 октомври 2016

Те се Докосват. Енергиите в Природата, енергиите у хората. Ние сме повече от 70 % Вода, но всяка емоция, всеки импулс, всяко чувство и всяко съзидателно движение е Огън. Докосването на всяко същество до друго е под влиянието на Огъня. Любовта е невъзможна без топлината на огъня.

 

Много от нас не биха искали да се срещат от близо с истинската огнена стихия в най-чистия и вид, но ако имаме нужда от повече енергия, емоционалност и импулс, бихме могли да внесем в дома си малка част от нея, под формата на есенни листа, обагрени в огнените цветове или предмет или аромат, който да ни затопли в студен есенен ден. Огънят, слънцето и светлината са навсякъде, от нас завси доколко искаме да ги внесем в живота си.

 

Огнената стихия може да бъде активирана дори само, ако се завием с топло одеало или се наметнем с червен вълнен шал. Главното при вазимоотношенията ни с нея е да внимаваме да не я предозираме, защото тогава има риск да изгорим от любов.
 


Йога практики, медитации, лекции, танци, концерти на живо и над 50 преподаватели от цял свят. Това е Udaya Live!

прочети още

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

прочети още

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

прочети още

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

прочети още

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

прочети още

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

прочети още

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

прочети още

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

прочети още

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още