• Home
  • Blog
  • Udaya Live: йога събитието на годината!

Udaya Live: йога събитието на годината!

Udaya Live: йога събитието на годината!
13 August 2019

 

За четвърта поредна година от 14 до 19 август в сърцето на Стара планина в Riu Pravets Resort ще се проведе фестивалът за йога и музика Udaya Live.

 

По време на това 5 дневно дзен преживяване, край вълшебното езеро на Правец, ще имате уникалната възможност да се запознаете с над 50 световнопризнати йога учители и музиканти, които ще пристигнат у нас специално за фестивала.

 

И бъдете сигурни, че именно изборът на най-добрите съвременни учители по йога от цял свят стои в сърцето на фестивала. А целта им е една - всеки участник да получи възможност да преживее специалното усещане йога, съобразено с индивидуалните си потребности, способности и желания.

 

Кундалини фюжън, хатха, раса, нидра, акро, пауър, прана флоу, виняса, ресторативна и ин йога са само част практиките, които ще бъдат преподавани. Всички класове част от програмата ще се случват на различните сцени вдъхновени от елементите Вода, Въздух, Огън и Земя. И ще бъдат водени от топ преподаватели като Нели Насева от софийските студиа Yoga Vibe, инструктора по акробатична йога Даниел Скот или пък калифорниеца Говинд Дас, които ще демонстрират не само асани, но ще споделят повече за своето собствено разбиране за философията на йога.

 

Освен това общо 29 музикални изпълнителя и формации ще се влеят в Udaya Live, за да обогатят ритъма на фестивала с припяване на мантри и източна музика, импровизации върху класическа китара и вечерни танцувални партита.

 

А голямото разнообразие от активности ще започва още от рано сутрин и ще продължава до късно вечер, за да се потопите дълбоко в това неочаквано пътуване към самите себе си.

 

Радваме се да ви споделим, че и ние ще сме част от събитието и ще допринесем за неговата незабравима атмосфера със специален щанд на Soul Elements. Ще очакваме и вас, за да преживеем заедно тази изключителна емоция!

 

Пълната програма на фестивала и билети за него ще откриете на udayalive.com.

 

Снимки: UDAYA LIVE


В момента на всички ни се налага да се преборим с голямо количество стрес. Причините за него са различни за всеки и много субективни, но можем да приложим някои практики и действия, които да ни заредят положително и да ни помогнат да релаксираме повече у дома.

read more

Днес ви споделяме 5 любими и много апетитни рецепти, които може да си приготвите у дома. Още вдъхновение и храна за душата ще откриете в книгите ни "Сложната природа на простите неща" и "Малки мисли за всеки ден". Да ви е вкусно!

read more

В началото на новата година е важно да помислим как да балансираме Огъня в нас, и така заедно с него да се разгорят и новите идеи.

read more

За да се изпълнят желанията ни, трябва да ги задаваме правилно – така, че Вселената да ни "чуе"!

read more

Tази година при нас няма да откриете „горещи“ оферти и разпродажби свързани с т.нар. „Black Friday”. Вместо това решихме да ви споделим малко ключови факти и цифри свързани с глобалното и локално консуматорство и пазаруването в този ден.

read more

Този месец се вдъхновихме от Дивали – най-големият и красив индийски и индуистки празник. И имаме удоволствието да ви поканим да се включите в първото събитие от една много специална и вдъхновяваща поредица. На него заедно ще отпразнуваме празника, известен още като „Фестивал на светлината“.

read more

Днес искаме да ви пренесем поне за малко в Индия - страната на контрастите. Ако все още не сте имали възможност да посети тази невероятна държава, се вдъхновете от тези интересни факти и се запознайте с малка част от нейната култура, традиции, религия и разбира се магически празници.

read more

„Вгледайте се дълбоко в природата и ще разберете всичко за живота по-добре.“ (Алберт Айнщайн)

read more

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

read more

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

read more

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

read more

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

read more

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

read more

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

read more

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

read more

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

read more

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

read more

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

read more

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

read more
The winter of content
22 November 2016

The winter of content From the moment when the first yellow leaves fall to the melting of the last snowflake under the sun rays of spring, we are in that state, space and time of the year when we feel the coldest outside but it seems we feel the warmest inside.

read more

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

read more

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

read more

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

read more

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

read more

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

read more