Лекция „Любовта като огромна лечебна сила“ с Майтрей Нели Леви

25,00 лв.
Базова цена: 25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:


Лекция „Любовта като огромна лечебна сила“ с Майтрей Нели Леви, която включва ароматен ритуал за ръце с дъх на шоколад и ванилия, ритуал за привличане на щастие и шоколадов брънч „SoulMates”. 15 февруари от 11:30 часа в Soul Elements (Old Sofia) - ул.Веслец 35. Ето какво сподели самата Майтрей за събитието:

Любовта е огромна лечебна сила!

"Законът за любовта е най-важният природен и духовен закон, който съществува на земята. Освен когнитивния мозък ние имаме и емоционален мозък. Неговата функция не е само да контролира вътрешната физиология на тялото, но и да осигурява хармония в емоционалните ни взаимоотношения и да се увери, че имаме нашето място в съответната група, семейство и т.н. Но преди да говорим за взаимоотношенията ни с другите е много важно да опознаем себе си, собственото ни здраве, собствените ни тела и отношението ни към тях. Опознавайки и задоволявайки нуждите си, ще ни е по-лесно да разбираме какво се случва с нуждите на другите хора, какво липсва и до какво проявление като реакция или поведение води.

Един от най-големите проблеми в днешно време не е стреса от много работа, а проблемните отношения във връзките, работата, между колеги, в семейството, в социалния кръг и др. Всички отношения с хората, формират вътрешния ни комфорт. За нас хората и бозайниците емоционалния контакт е истинска биологична потребност, така както храната, водата и въздуха. Множество от здравословните ни проблеми могат да се оправят ако регулираме емоционалните си взаимоотношения.

Какво е любовта? Какво означава да обичаш истински и кои са нещата, които най-силно вредят на взаимоотношенията ни и на връзките ни? От какво се страхуваме? Тези въпроси и още други ще бъдат тема на специалната ни среща в Soul Elements на 15.02.2020. Ще общуваме и играем с любопитство по същия начин, както влизаме в една връзка."

 

*Местата за лекциите и практиките са ограничени и ще можете да запазите своето място с предварително записване!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!