Билет "Лекция и медитация" с Майтрей Нели Леви

22,00 лв.
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Неделя - 27.10.19 от 17:30 часа

 

Локация - Soul Elements, ул.Веслец 35

 

В цената на практиката е включена лека вечеря плюс напитка.

 

"Един от най-важните уроци на неврологията, е че усещането за себе си се опира на жизненоважната ни връзка с телата ни. Ние не познаваме истински себе си, докато не сме в състояние да чувстваме и интерпретираме физическите си усещания. Трябва да регистрираме и да действаме в съответствие с тези усещания, за да преминаваме през живота в безопасност. Ако не усещаме от какво се нуждае тялото ни, не можем да се погрижим за него. Често думата просветление се спряга като крайна цел в йога. Но всъщност, просветлението е способността ни да задържаме и използваме светлината. Светлината притежава потенциала да вижда всичко свързано и тази свързаност означава хармония, баланс. Тогава започва активирането на енергийните центрова в тялото, които ще събудят към промени цялата ендокринна система.
Нека заедно изследваме светлината като свързваща нишка на всичко, което усещаме, виждаме и чуваме в нашата вселена. Ще обсъдим енергийните центрове, какво е необходимо на ендокринни жлези за да бъдем здрави и как общуват клетките ни.
Ще завършим с чакра шудхи медитация и споделяне на вкусна храна, впечатления и интереси. Ще се радвам да споделим празника на светлината по един различен и вълнуващ начин.
Очаквам ви :)"

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!