7 стъпки, с които желанията се сбъдват

7 стъпки, с които желанията се сбъдват
20 декември 2019

В този период от годината винаги си пожелаваме много съкровени неща. За да се изпълнят обаче, трябва да ги задаваме правилно – така, че Вселената да ни "чуе"! И днес ви споделяме няколко важни стъпки как точно да формулирате и отправите своите желания, за да се сбъднат!

 

1. Планирайте годината на желаният си

 

За да се приближите към сбъдването на всички ваши мечти и желания, е добре да ги планирате предварително. Но започнете с малко. Когато малките желания започнат да се изпълняват, бъдете сигурни, че ще дойде ред и на по-големите.

 

2. Oткажете се от старото, за да освободите път на новото

 

Понякога, за да освободим път на новото, трябва да променим и да се откажем от старото. Оставете в изминалата година негативното мислене, страховете, токсичните хора и връзки, нуждата да контролирате всичко, извиненията, нездравословния начин на живот, ненужните вещи… А сега дишайте и се наслаждавайте на лекотата!

 

3. Записвайте желанията си

 

Ако нямате голям опит с работата над своето съзнание, записвайте желанията, които искате да станат реалност. По този начин отправяте ясни и конкретни искания към Вселената и съвсем съзнателно поставяте като своя цел сбъдването им. Съхранявайте всички свои записки и периодично ги преразглеждайте.

 

4. Формулирайте ги правилно

 

Формулировката им не трябва да започва с отрицание като "не искам". Освен това е важно, желанията да не зависят от други хора, а само от вас самите. Също така ги формулирайте кратко, ясно и така, сякаш вече са се сбъднали.

 

5. Поставете срок за изпълнение

 

Когато записвате своите желания, е добре да им поставите някаква разумна граница, в която искате да се сбъднат. Това означава, че поставеният срок не може да бъде днес или утре, защото това би означавало напълно нереалистично очакване.

 

6. Заредете желанията си с позитивизъм

 

Дайте на желанията си хубав емоционален заряд. Колкото по-позитивно е отношението ви към живота, толкова повече са шансовете желанията ви да се изпълнят и да се чувствате щастливи.

 

7. Бъдете благодарни

 

Бъдете благодарни на Вселената за всичко, което имате– както за доброто, така и за лошото. Защото доброто ни прави щастливи, а лошото по-мъдри и смирени.

 

И накрая следете знаците, които съдбата поставя пред вас, често те ви насочват точно към това, което искате.


В момента на всички ни се налага да се преборим с голямо количество стрес. Причините за него са различни за всеки и много субективни, но можем да приложим някои практики и действия, които да ни заредят положително и да ни помогнат да релаксираме повече у дома.

прочети още
Храна за душата
16 март 2020

Днес ви споделяме 5 любими и много апетитни рецепти, които може да си приготвите у дома. Още вдъхновение и храна за душата ще откриете в книгите ни "Сложната природа на простите неща" и "Малки мисли за всеки ден". Да ви е вкусно!

прочети още

В началото на новата година е важно да помислим как да балансираме Огъня в нас, и така заедно с него да се разгорят и новите идеи.

прочети още

Tази година при нас няма да откриете „горещи“ оферти и разпродажби свързани с т.нар. „Black Friday”. Вместо това решихме да ви споделим малко ключови факти и цифри свързани с глобалното и локално консуматорство и пазаруването в този ден.

прочети още

Този месец се вдъхновихме от Дивали – най-големият и красив индийски и индуистки празник. И имаме удоволствието да ви поканим да се включите в първото събитие от една много специална и вдъхновяваща поредица. На него заедно ще отпразнуваме празника, известен още като „Фестивал на светлината“.

прочети още

Днес искаме да ви пренесем поне за малко в Индия - страната на контрастите. Ако все още не сте имали възможност да посети тази невероятна държава, се вдъхновете от тези интересни факти и се запознайте с малка част от нейната култура, традиции, религия и разбира се магически празници.

прочети още

„Вгледайте се дълбоко в природата и ще разберете всичко за живота по-добре.“ (Алберт Айнщайн)

прочети още

Йога практики, медитации, лекции, танци, концерти на живо и над 50 преподаватели от цял свят. Това е Udaya Live!

прочети още

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

прочети още

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

прочети още

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

прочети още

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

прочети още

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

прочети още

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

прочети още

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

прочети още

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още