Материите, които тялото ни обича

Материите, които тялото ни обича
25 юли 2019

В днешно време все повече се стараем да отделяме време за себе си и да осигуряваме на тялото си нужната грижа. Тази грижа включва не само храната, която консумираме, физическото движение, козметиката, която използваме, но и материите, които избираме да носим.

 

Всъщност контактната алергия е все по-често срещана, а тя се отключва в резултат от допира на тялото до материали, които провокират алергична реакция.

 

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

 

Естествените материи като памука са с растителен произход и позволяват на тялото ни да диша, абсорбират влагата и потта и не причиняват зачервявания, обриви и алергии. Също така при правилна грижа и употреба не се свиват и издържат на атмосферните условия, което ги прави много по-устойчиви във времето.

 

От всички видове памук, египетският е прочут по целия свят и е синоним на лукс. Той се отличава с особено дългите си влакна, които могат да бъдат изпредени във фина прежда, която се използва за изтъкаване на изключителни меки и нежни платове. Именно в Египет се произвежда най- висококачественият памук, тъй като 90 % от памучните насаждения там са с дълги влакна, а останалите 10 % са памук със средно дълги влакна.

 

Именно затова избрахме най-висококачествения египетски памук за нашите меки шалове и одеяла за медитация Soul Elements. Те са изплетени на машина и довършени ръчно и ви гарантираме, че ще ви носят приятно усещане за нежност при всеки допир с тялото. Защото то заслужава само най-доброто, което може да му осигурите!

 


Йога практики, медитации, лекции, танци, концерти на живо и над 50 преподаватели от цял свят. Това е Udaya Live!

прочети още

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

прочети още

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

прочети още

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

прочети още

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

прочети още

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

прочети още

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

прочети още

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още