Защо Супер Луната в Телец отключи мощна Земна енергия?

Защо Супер Луната в Телец отключи мощна Земна енергия?
15 ноември 2016

Винаги при фаза на Луната, у нас се отключва много силна интуиция, която ни подсказва коя енергия на Земята и Природата може да ни помогне да балансираме тялото си с енергията на света. Ноемврийската Супер Луна отключи мощна Земна енергия, която ще окаже влияние най-вече на нашата стабилност, финансовата система и способността ни да печелим и губим пари. За да постигнем по-добри резултати следва да балансираме нашето емоционално състояние чрез всички земни методи.

 

На първо място - практикуването на йога или някаква наземна гимнастика. Това ще ни помогне да отдадем на Земята натрупания стрес и да получим нейната сила и стабилност. Друг подходящ начин е да хапваме или пием продукти, които носят в себе си Земната енергия. Това са всички храни, които са получени от Земята - кореноплодните зеленчуци (картофи, моркови, ряпа, цвекло) всичко, което е било близо до Земята - млечните продукти от по-дребни животни (овче и козе мляко), всички плодове на храсти (къпина, малина, шипка, ягоди) - това са все продукти, носещи силен земен заряд. Два други основни продукта, които могат да ни заземят са какаото, захарта и канелата.

 

Именно заради липсата на земна енергия, заради моментите, в които се чувстваме нестабилни, заради несигурността, която носи всеки от нас в определен момент, създадохме нашите шоколади "Earth Element".

 

Те съдържат чисто какао, канела, малини - всичко, което ще ни даде мощната Земна енергия, ще ни даде спокойствие и стабилност и не на последно място ще ни накара да се усмихнем!

 

#Soul Elements - things to relax

 


Йога практики, медитации, лекции, танци, концерти на живо и над 50 преподаватели от цял свят. Това е Udaya Live!

прочети още

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

прочети още

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

прочети още

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

прочети още

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

прочети още

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

прочети още

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

прочети още

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

прочети още

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още