• Начало
  • Три практики за: Любовта, привличането и сродните души - БИЛЕТИ
Три практики за: Любовта, привличането и сродните души - БИЛЕТИ

Три практики за: Любовта, привличането и сродните души - БИЛЕТИ

Този февруари ние от Soul Elements – lifestyle brand & stores имаме удоволствието да ви поканим да се включите в едно специално събитие посветено на любовта. Тук ще разгледаме детайлно всички аспекти на любовта и привличането и ще отпразнуваме заедно любовта към себе си, любовта към другите и любовта към виното и шоколада!

На 14, 15 и 16 февруари в магазина ни на ул. „Веслец“ 35 ще може да се насладите на уикенд, посветен на любовта и привличането. Той започва на 14.02 от 16:00 часа с дегустация на шоколад и вино и специален астрологичен уъркшоп, лекции и звукови медитативни практики водени от любими йога инструктори и вдъхновители. Ще отделим време и на грижата за себе си с помощта на ароматерапия и медитация, защото само когато обичаме себе си можем да обичаме и някой друг!

За нас от Soul Elements ще е удоволствие да се включите се в събитията, да разгледате новите ни продукти и да се потопите в нашия свят, създаден с много любов и внимание!

Ето и пълната ПРОГРАМА на събитието:

*Местата за лекциите и практиките са ограничени и ще можете да запазите своето място с предварително записване!

14 февруари 2020 г.

16:00 до 17:00 часа - Дегустация на розов шоколад "Omm" на Soul Elements и вино „SoulMates“

17:30 до 19:00 часа – Уъркшоп „Любов и Астрология“ с астролога с 17 годишна практика Марияна Добранова за съвместимостта според знаците на Зодиака и следобеден чай в стил „SoulMates Club”

15 февруари 2020 г.

11:30 до 13:30 часа – Лекция „Любовта като огромна лечебна сила“ с Майтрей Нели Леви, която включва ароматен ритуал за ръце с дъх на шоколад и ванилия, ритуал за привличане на щастие и сбъдване на желания и сладък брънч с шоколад и вино „SoulMates”

16 февруари 2020 г.

11:30 до 13:30 часа – "Медитация и йога пракитка с тибетски пеещи купи" със Светла Иванова, ритуал за сбъдване на желания и следобеден чай в стил „SoulMates Club”


Очакваме ви с отворени сърца и голямо вълнение!

Подреди по