Udaya Live: йога събитието на годината!

Udaya Live: йога събитието на годината!
13 август 2019

 

За четвърта поредна година от 14 до 19 август в сърцето на Стара планина в Riu Pravets Resort ще се проведе фестивалът за йога и музика Udaya Live.

 

По време на това 5 дневно дзен преживяване, край вълшебното езеро на Правец, ще имате уникалната възможност да се запознаете с над 50 световнопризнати йога учители и музиканти, които ще пристигнат у нас специално за фестивала.

 

И бъдете сигурни, че именно изборът на най-добрите съвременни учители по йога от цял свят стои в сърцето на фестивала. А целта им е една - всеки участник да получи възможност да преживее специалното усещане йога, съобразено с индивидуалните си потребности, способности и желания.

 

Кундалини фюжън, хатха, раса, нидра, акро, пауър, прана флоу, виняса, ресторативна и ин йога са само част практиките, които ще бъдат преподавани. Всички класове част от програмата ще се случват на различните сцени вдъхновени от елементите Вода, Въздух, Огън и Земя. И ще бъдат водени от топ преподаватели като Нели Насева от софийските студиа Yoga Vibe, инструктора по акробатична йога Даниел Скот или пък калифорниеца Говинд Дас, които ще демонстрират не само асани, но ще споделят повече за своето собствено разбиране за философията на йога.

 

Освен това общо 29 музикални изпълнителя и формации ще се влеят в Udaya Live, за да обогатят ритъма на фестивала с припяване на мантри и източна музика, импровизации върху класическа китара и вечерни танцувални партита.

 

А голямото разнообразие от активности ще започва още от рано сутрин и ще продължава до късно вечер, за да се потопите дълбоко в това неочаквано пътуване към самите себе си.

 

Радваме се да ви споделим, че и ние ще сме част от събитието и ще допринесем за неговата незабравима атмосфера със специален щанд на Soul Elements. Ще очакваме и вас, за да преживеем заедно тази изключителна емоция!

 

Пълната програма на фестивала и билети за него ще откриете на udayalive.com.

 

Снимки: UDAYA LIVE


В момента на всички ни се налага да се преборим с голямо количество стрес. Причините за него са различни за всеки и много субективни, но можем да приложим някои практики и действия, които да ни заредят положително и да ни помогнат да релаксираме повече у дома.

прочети още
Храна за душата
16 март 2020

Днес ви споделяме 5 любими и много апетитни рецепти, които може да си приготвите у дома. Още вдъхновение и храна за душата ще откриете в книгите ни "Сложната природа на простите неща" и "Малки мисли за всеки ден". Да ви е вкусно!

прочети още

В началото на новата година е важно да помислим как да балансираме Огъня в нас, и така заедно с него да се разгорят и новите идеи.

прочети още

За да се изпълнят желанията ни, трябва да ги задаваме правилно – така, че Вселената да ни "чуе"!

прочети още

Tази година при нас няма да откриете „горещи“ оферти и разпродажби свързани с т.нар. „Black Friday”. Вместо това решихме да ви споделим малко ключови факти и цифри свързани с глобалното и локално консуматорство и пазаруването в този ден.

прочети още

Този месец се вдъхновихме от Дивали – най-големият и красив индийски и индуистки празник. И имаме удоволствието да ви поканим да се включите в първото събитие от една много специална и вдъхновяваща поредица. На него заедно ще отпразнуваме празника, известен още като „Фестивал на светлината“.

прочети още

Днес искаме да ви пренесем поне за малко в Индия - страната на контрастите. Ако все още не сте имали възможност да посети тази невероятна държава, се вдъхновете от тези интересни факти и се запознайте с малка част от нейната култура, традиции, религия и разбира се магически празници.

прочети още

„Вгледайте се дълбоко в природата и ще разберете всичко за живота по-добре.“ (Алберт Айнщайн)

прочети още

Забързаният начин на живот поражда у нас нуждата да търсим различни начини за справяне със стреса, за успокояване на ума и релаксация на тялото.

прочети още

Доказано е, че кожата ни понася най-добре естествените материи и затова е добре да избираме именно тях, особено когато имат пряк допир с тялото ни.

прочети още

Все повече от вас се възползват от възможността да донесат обратно стъкления буркан от любимата си свещ Soul Elements и той да бъде използван и напълнен повторно. Това ни прави щастливи и благодарни!

прочети още

Всяка година от края на март до средата на май Япония се превръща в страна от приказките, покрита с нежните цветове на вишните Сакура...

прочети още

Всеки един от нашите продукти е създаден така, че да балансира хармонията между нас и природата.

прочети още

Всеки швед познава лагом от сърце и душа, но как ние да разберем кога едно нещо е твърде много или твърде малко, и кога е в перфектното количество - тоест лагом?

прочети още

Aко вече притежавате любима бутилка за многократна употреба, която използвате ежедневно, то сигурно се чудите как трябва да се грижите за нея и колко често трябва да я миете, за да ви служи по най-добрия начин.

прочети още

Подходяща за многократно използване, лесна за съхранение /просто я навийте/, без BPA, използвайте за всичките си любими напитки!  

прочети още

В пластмасовата бутилка за вода, която вече сме отворили има повече бактерии от средностатичсическа тоалетна чиния

прочети още

Радваме се, че Галина Балева е наша приятелка, защото тя е един от тези хора, от които всички се нуждаем в живота си – енергични, позитивни и винаги готови за нови приключения и предизвикателства.

прочети още

Годината на Огнения Петел ще влезе във владниет си на 28.01.2017. Той ще размаха ярките си крила и ще започне да ни сюрпризира още от самото и начало

прочети още

От момента, в който паднат първите пожълтели листа, до този, в който се разтопи и последната снежинка под лъчите на пролетното слънце, изпадаме в онова състояние, пространство и време от годината, когато ни е най-студено навън, но като че ли най-топло отвътре.

прочети още

Пълнолунието в Телец отключи мощна Земна енергия, която не сме усещали от близо 70 години

прочети още

Въздушната стихия помага на хората да се настроят на вълна мислене и комуникация

прочети още

Eлементът Вода се свързва с нашето подсъзнание и интуиция.

прочети още

Елементът ЗЕМЯ владее ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ Първичната и в същото време статична движеща сила на Веселената е централната точка на земния елемент, дълбоко закодиран вътре в нас.

прочети още
Какво е Soul Elements?
7 октомври 2016

Soul Elements е серия за наслада на душата и тялото. Земя, вода, огън и въздух са в основата на нашите продукти.

прочети още